• Camera de o persoana

  Camera de o persoana

 • Camera cu 2 paturi

  Camera cu 2 paturi

 • Camera cu pat dublu/twin

  Camera cu pat dublu/twin

 • Camera tripla

  Camera tripla

 • Apartament cu 2 camere si baie privata

  Apartament cu 2 camere si baie privata

Regulile casei

Bine ati venit la Motor House. Ma numesc Radu Popescu si sunt gazda Dumneavoastra in perioada urmatoare. Locuiesc in proprietatea alaturata in strada Maximilian Popper, nr 51. 

Cand veti veni vi se va da un set de 3 chei. Cea cu portocaliu este de la poarta, cea verde este de la intrarea in casa, iar cea care nu are nici un indicativ este de la intrarea in camera Dumneavoastra. Va rugam sa incuiati usa de la poarta in momentul in care plecati din proprietate. Intrarea in proprietate este supravegheata video. Totusi va rugam sa nu va lasati valori in camera. Nu raspundem pentru eventuale pagube.

Cand ajungeti la proprietate va rog sa sunati la sonerie sau sunati-ne la telefon. In cazul in care veniti si nu pot fi disponibil pentru a va deschide aveti un seif in stanga intrarii cu cifru de unde puteti lua cheia de la camera Dumneavoastra.  Sunati si intrebati parola.

Bucataria este comuna si se afla la etaj. In sertare veti gasi tacamuri, vesela, pahare, cafea, ceai, zahar, hartie igienica, fier de calcat si masa de calcat. Va rugam pastrati curatenia. Pentru folosirea masinii de spalat va rugam sa cereti asistenta la prima folosire. Fumatul este interzis in interiorul proprietatii.

Camerele se elibereaza la ora 12.00. Pentru cei care elibereaza camera bagajele se pot lasa in camera de langa bucatarie (cea cu usa plianta).